Ο 13ος ΑΘΛΟΣ –ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ -ΘΕΩΣΗ

 


ΘΕΩΣΗ

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΑΘΛΟΥΣ,
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ 13ο ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ
ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.





Ο 13ος ΑΘΛΟΣ –ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ -ΘΕΩΣΗ


Ο 13ος Άθλος δεν αναφέρεται πουθενά και τον έχουν σαν αυτοκτονία.


Ο 13ος Άθλος είναι τόσο προσωπικός που δεν φαντάζεστε.
Αφού κάνεις τους 12 και βγεις από τέτοια επίπεδα που είναι τόσο τεράστια μέσα στον Κοσμογονία, έτσι όπως πρέπει να φτάσεις στους Άθλους, και οι Άθλοι είναι πολύ μεγάλη αναπαράσταση του τι πρέπει να κάνεις.
Πρέπει να ξεπεράσεις και να περάσεις μέσα από τον Ήλιο το δικό σου και να περάσεις στον Ήλιο του Σύμπαντος, στο Σείριο που είναι η θέωση σου και να ζήσεις σε όποιο παράλληλο σύμπαν θέλεις και να είσαι εσύ δημιουργός.
Όταν λέει «να περάσεις τον Ήλιο σου», ο Ήλιος σου δεν είναι ο Απόλλωνας, ο Ήλιος της γης που βλέπεις! Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι έχουν συνειδητό, υποσυνείδητο, ασυνείδητο και υπερσυνείδητο, το ασυνείδητο είναι ο Ήλιος. Κάθε Ήλιος που πεθαίνει, μένει η διάνοια του. Όταν πεθαίνει ένας Ήλιος, γεννιέται μια ψυχή. Από τότε έχουμε ψυχές. Πριν δεν είχαμε! Πού θα καρφώναμε τις συνειδήσεις;


Έτσι ένα από τα σώματα σου είναι το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και το Ασυνείδητο είναι το άστρο και η διάνοια του που δεν υπάρχει πια, αλλά η ενέργεια που έχει μείνει κι έχει ζήσει 5-6 -20 δισεκατομμύρια χρόνια σε πραγματικό χρόνο, αυτή η διάνοια είναι η δημιουργία της ψυχής, δηλαδή του ασυνείδητου.


Όταν πεθαίνει κάποιος, το πρώτο που φεύγει χωρίς να σε ρωτήσει είναι
το ασυνείδητο.
Από εκεί έχει μείνει και η παροιμία: «αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα!».
Όλα γράφονται πάνω στο ασυνείδητο το οποίο κουβαλάς. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ικανός στα μαθηματικά, και δεν μπορεί να καταλάβει ότι στην συνειδητότητα του που γεννήθηκε το 1960 και πέθανε το 2020, μπορεί να παζαρέψει, αυτό το μικρό τμήμα, το κλάσμα του δευτερολέπτου μέσα στο συμπαντικό και αστρικό ημερολόγιο, μια τεράστια αιωνιότητα που είναι μια τεράστια γραμμή που δεν ξέρουμε από που ξεκινάει και που καταλήγει.

Όμως το Ασυνείδητο γράφεται. Έτσι λοιπόν έχεις μια ψυχή, ένα Ασυνείδητο και εκεί πάνω καρφώνονται οι Συνειδητότητες σαν τραίνο. Άρα, είναι ένα τεράστιο τραίνο για να μπεις στην κοσμική ζωή των 12 που σε ξεκίνησαν. Αυτό σημαίνει ότι όταν ξεπεράσεις τον δικό σου Ήλιο, που έχεις μέσα σου , του Ασυνείδητου και μπεις και περάσεις στον Ήλιο τον Απλανή, δηλαδή στον Σείριο που είναι
η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
γιατί και οι Άνθρωποι θεώνονται κάποια στιγμή με κάποια διαδικασία μας, των Ελλάνιων, τότε περνάς στην Θέωση.


ΘΕΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΑΘΛΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ 13ο ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.


ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΘΕΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ


ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!


ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.


Αυτό έχω να πω για τον 13ο Άθλο για να μην μπερδευόμαστε ότι είναι του Προμηθέα.










Νεότερη Παλαιότερη